11. 5. 2014

Dievča v električke


Raz neskoro večer v jednom slovenskom meste cestovala žena z práce v takmer prázdnej električke. Krátko po usadení si všimla, že dievča oproti nej sa na ňu uprene díva. Keď sa jej zdalo, že zazerá už príliš dlho, žena sa odvrátila a tvárila sa, že o niečom premýšľa. No zakaždým, keď sa vrátila pohľadom smerom k dievčine, tá na ňu neustále doslova civela. Vedľa dievčaťa sedeli dvaja mladí muži, ktorí sa síce na ňu nepozerali, no žena mala podozrenie, že sú asi opití alebo nadrogovaní.

Na jednej zo zastávok nastúpil do električky nový pasažier a sadol si vedľa vystrašenej ženy. Správal sa, akoby ženu už dlho poznal, usmial sa na ňu a spýtal sa jej: "Ako sa máš Janka, dlho sme sa nevideli," a vzápätí jej ticho pošepkal, že na ďalšej zastávke by mali vystúpiť.

Žena bola vydesená, nevedela, či má mužovi veriť, no keď si predstavila, že má zostať v električke s tromi feťákmi, radšej na ďalšej frekventovanej zastávke s neznámym mužom vystúpila. Muž jej povedal: "Vďaka Bohu, že ste vystúpila. To dievča, čo sedelo oproti nám, bolo mŕtve a tí dvaja mladíci ho po celý čas podopierali."

Foto: mk-photo, fotky.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára