12. 4. 2014

Záhada v Nitre: Pohybuje sa mestom tajomný Screenman?



V Nitre sa objavila záhadná bytosť. Prekvapení obyvatelia mesta zažili stretnutia s tajomnou vysokou bytosťou, ktorá mala namiesto hlavy monitor. Nevedno, či sa jedná o vtip alebo Nitrania riešia záhadu podobnú slávnemu Slendermanovi.

Videá zachytávajúce záhadnú postavu zverejnil v sobotu 12. 4. 2014 spravodajský portál topky.sk. Čitateľka Ľubica opísala svoje priame stretnutie s bytosťou takto: „Včera sa mi pri venčení psa na sídlisku Klokočina v Nitre, podarilo natočiť zábery neznámej postavy. Miesto hlavy mala monitor alebo niečo podobné a bola nesúmerne vysoká k človeku. Bál sa jej aj môj pes, tak som radšej rýchlo odišla."

Na videoportáli youtube.com sa objavilo aj ďalšie video od užívateľa Maroša Hajnika. "Na vjazde do Nitry som v noci natočil vtipnú bytosť. Vyzerala ako nejaký robot alebo ufo."

Aktuálne nie je jasné, či ide v prípade "nitrianskeho Screenmana" o nepodarený vtip alebo sa mestom pod Zoborom po nociach potuluje záhadná bytosť s neznámymi úmyslami. Slávnymi sa v minulosti sa stali zjavenia Slendermana, tajuplnej postavy s abnormálne dlhými končatinami, ktorými údajne chytá svoje (najčastejšie detské) obete.

Videá zachytávajúce Screenmana si môžete pozrieť tu a tu.

Zdroj: topky.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára